Menu
· Startpagina
· Artiesten
· Contact
· Eigen Profiel
· Forums
· Foto's
· Links
· Nieuws archief
· Nieuws toevoegen
· Planning presentators 2009
· Platenkoffer
· Polls
· Presentators
· Reviews
· Suggesties
· Topics
· Zoek
 
Zoeken


 
Tournieuws: Green Day speelt geheime shows
Rocknieuws Sinds vorige week is Green Day begonnen aan een geheime tour in de Bay Area, waarbij shows in kleine clubs slechts een paar uur voor aanvang werden aangekondigd. Voor de shows werden flyers uitgedeeld waarop stond: "Green Day Presents '21st Century Breakdown'" compleet met teksten van alle nummers van de nieuwe plaat.

De band speelde de nieuwe plaat in zijn geheel en de eerdere berichten dat het nieuwe werk niet al te veel afwijkt van het materiaal op 'American Idiot' blijken volgens bezoekers van de shows te kloppen. Eerder deze week tijdens een show in Oakland speelde de band na het werk van de nieuwe plaat ook nog een setje Green Day klassiekers.

In Oakland speelde Green Day in het net heropende Fox Theater, waarover Billy Joe Armstrong het volgende had te melden: "Het heeft 35 jaar geduurd en 25 miljoen dollar gekost, maar wat mij betreft hebben ze hun werk goed gedaan." Green Day begon ooit een op een paar kilometer afstand van de club, in het aangrenzende Berkely en geeft met de shows in de Bay Area aan zich nog steeds verbonden te voelen met die regio.Green Day bevestigd op 24 april dat ze weer na drie jaar op tournee gaan. De band maakte maandag haar eerste optredens bekend van een aanstaande wereldtour in het kader van hun nieuwe album '21st Century Breakdown.

Ze geven in juli en augustus bijna veertig optredens in de Verenigde Staten en Canada. Meer optredens zijn er nog niet geboekt.

(Bron: new-frontiers.nl)
Geplaatst op Maandag 20 april @ 17:14:17 GMT+1 door Siesja
 
Inloggen
Loginnaam

Wachtwoord

Nog geen lid? U kunt een account aanvragen. Als geregistreerde gebruiker krijgt u voordelen zoals de Thema-manager, opmerkingsconfiguratie en kunt u opmerkingen plaatsen onder uw eigen naam.
 
Gerelateerde links
· Meer over Rocknieuws
· Nieuws door Siesja


Meest gelezen verhaal om Rocknieuws:
Wijziging in line-up Brainstorm festival

 
Score Artikel
Gemiddelde score: 0
Stemmen: 0

Neem even tijd om dit artikel te beoordelen:

Uitstekend
Zeer Goed
Goed
Gewoon
Slecht

 
Opties

 Printervriendelijke pagina Printervriendelijke pagina

 Stuur dit verhaal naar een kennis Stuur dit verhaal naar een kennis

 
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. Powered by PHP-Nuke.
Pagina Rendering: 0.04 Seconden

:: Charcoal2 phpbb2 style by zarron designs © :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com © ::