Menu
· Startpagina
· Artiesten
· Contact
· Eigen Profiel
· Forums
· Foto's
· Links
· Nieuws archief
· Nieuws toevoegen
· Planning presentators 2009
· Platenkoffer
· Polls
· Presentators
· Reviews
· Suggesties
· Topics
· Zoek
 
Zoeken


 
Festivalnieuws: The Madd en Aux Raus presenteren nieuw album op Lowlands
Rocknieuws Zowel Aux Raus als The Madd presenteren hun nieuwe album op Lowlands. De albums zullen daar voor het eerst te koop zijn.

The Madd speelt op Lowlands samen met Dio. “Maar dan kunnen we gerust melden dat het nieuwe album uit is”, vertelt The Madd zanger Dave von Raven. Of de band met meer dan alleen een aankondiging gaat uitpakken, kan de Rotterdammer nog niet zeggen. “Daar denken we nog over na.”

Waar het debuut Ongeneeslijk Beat nog louter uit covers bestond, bestaat het gros op opvolger The Madd Are Pretty Quick uit eigen werk. Dave: “Na het eerste album hadden we zoiets van: we moeten ook zelf nummers kunnen schrijven. De drummer heeft een hoop geschreven. Al snel na Ongeneeslijk Beat is hij, zelfs een tijd in het geheim, begonnen met schrijven. Opeens kwam hij met materiaal bij ons aanzetten. Hij heeft me toen aangestoken en ben ik ook gaan schrijven. Het is best lastig, want met eigen nummers heb je helemaal niets. Sommige nummers kregen zelfs in de studio pas vorm gekregen. Maar we vinden dat het goed heeft uitgepakt.”

Ook Aux Raus weet nog niet of ze tijdens de presentatie van Brick Is In The Air, dat uitkomt op Top Notch en volgens de band volstaat met evergreens, iets speciaals zullen doen. Bastiaan Bosma: “Het Lowlands publiek zal compleet los gaan. Maar echt iets heel anders zullen we niet doen. Aux Raus staat voor simpelheid. Dan is het gek als je opeens met danseressen het podium opkomt.”

The Madd houdt naast Lowlands ook een albumpresentatie in Paradiso op 23 september en in Rotown op 26 september. Aux Raus houdt het nochtans bij Lowlands.

(Bron: new-frontiers.nl)
Geplaatst op Vrijdag 24 juli @ 15:49:40 GMT+1 door siesja
 
Inloggen
Loginnaam

Wachtwoord

Nog geen lid? U kunt een account aanvragen. Als geregistreerde gebruiker krijgt u voordelen zoals de Thema-manager, opmerkingsconfiguratie en kunt u opmerkingen plaatsen onder uw eigen naam.
 
Gerelateerde links
· Meer over Rocknieuws
· Nieuws door siesja


Meest gelezen verhaal om Rocknieuws:
Wijziging in line-up Brainstorm festival

 
Score Artikel
Gemiddelde score: 0
Stemmen: 0

Neem even tijd om dit artikel te beoordelen:

Uitstekend
Zeer Goed
Goed
Gewoon
Slecht

 
Opties

 Printervriendelijke pagina Printervriendelijke pagina

 Stuur dit verhaal naar een kennis Stuur dit verhaal naar een kennis

 
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. Powered by PHP-Nuke.
Pagina Rendering: 0.04 Seconden

:: Charcoal2 phpbb2 style by zarron designs © :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com © ::