Menu
· Startpagina
· Artiesten
· Contact
· Eigen Profiel
· Forums
· Foto's
· Links
· Nieuws archief
· Nieuws toevoegen
· Planning presentators 2009
· Platenkoffer
· Polls
· Presentators
· Reviews
· Suggesties
· Topics
· Zoek
 
Zoeken


 
Festivalnieuws: Winternoise festival afgelast
RocknieuwsOp zaterdag 23 januari zou in het Duitse Hamm het Winternoise festival plaatsvinden, met onder meer Immortal, Kampfar, Desaster, Inquisition en Onheil. Vanwege de tegenvallende kaartverkoop heeft de organisatie echter in overleg met het management van Immortal besloten om het festival af te gelasten. Reeds gekochte tickets kunnen bij de voorverkoopadressen worden geretourneerd of als toegangskaart worden gebruikt bij het Kings Of Black Metal festival op 10 april in Giessen (Duitsland), waar Immortal eveneens als headliner grprogrammeerd staat. Doordat het Winternoise festival niet doorgaat, zal Inquisition nu op 23 januari in Baroeg (Rotterdam) spelen, met Melechesh en Ctulu.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 15 januari @ 15:30:44 GMT+1 (2508 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Eisenwahn Festival 2010
RocknieuwsIn Duitsland is in de zomer elke week wel ergens een festival. Zo ook op 30 en 31 juli, want dan wordt in Obersinn (100km van Frankfurt) het Eisenwahn festival gehouden. Vorig jaar stonden ondermeer Napalm Death, Graveworm en Cryptopsy op de planken, en voor dit jaar zijn nu de eerste bands bekend: Epicedium, Final Breath, Gutted en Katalepsy. Op dit tweedaags festival zullen in totaal 22 bands optreden, voor de schappelijke prijs van 34 euro als je de kaarten in de voorverkoop haalt. Aan de kassa kost een combiticket slechts 40 euro. Alle informatie vind je op www.eisenwahn.com.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 15 januari @ 15:28:14 GMT+1 (2533 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Speciale show van Bolt Thrower in Atak
RocknieuwsBolt Thrower heeft een speciale band met de Atak in Enschede. Het is de enige zaal waar de Engelse formatie bij alle elf toernees in de afgelopen twintig jaar heeft gespeeld. Het was dan ook geen verrassing dat toen het oude gebouw in 2008 werd gesloten, het afscheidsconcert een gratis optreden van Bolt Thrower was. Nu de Atak een nieuw, groter onderkomen heeft, gaat het death metal gezelschap op 29 april opnieuw een gratis concert geven. Het voorprogramma wordt verzorgd door Asphyx, Rotting Christ en Dew-Scented. Om te voorkomen dat mensen wel een ticket bestellen, maar vervolgens niet op komen dagen, wordt wel een aanbetaling van 5 euro gevraagd. In ruil daarvoor krijg je bij binnenkomst echter een "No Grolsch, No Glory" Bolt Thrower t-shirt en een Grolsch beugelfles. Van de 800 beschikbare kaarten waren er vanavond nog minder dan 100 over, dus wees er snel bij. Overigens zal Bolt Thrower een dag later op het Neurotic Deathfest in 013 (Tilburg) spelen en op 9 mei een normale show geven in Hof Ter Lo/Trix (Antwerpen).

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 15 januari @ 15:25:01 GMT+1 (3669 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Dream Evil en Pestilence op Elsrock?
RocknieuwsOnlangs werd al bekend dat Onslaught en Hail Of Bullets op 28 augustus op de vijfde editie Elsrock staan. Geruchten doen de ronde dat ook Dream Evil en Pestilence naar het festival in Rijssen komen. Kaarten zijn overigens vanaf volgende week vrijdag verkrijgbaar. Early-bird tickets zijn een maand lang verkrijgbaar voor de prijs van twintig euro, maar vanaf 15 februari zal de prijs hoger zijn. Meer informatie over Elsrock vind je op de website van het festival.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 15 januari @ 15:24:14 GMT+1 (2293 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Wijziging in line-up Brainstorm festival
RocknieuwsIn de line-up van het Brainstorm festival, dat aanstaande vrijdag en zaterdag plaatsvindt in Gigant in Apeldoorn, is op de valreep nog een wijziging gekomen. Harmony en Darkwater hebben moeten afzeggen. Op vrijdag zal daarom nu Morrigu spelen, en op zaterdag komt Seventh Avenue. Alle info vind je op www.brainstormfestival.com.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 13 november @ 14:55:00 GMT+1 (3732 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Roadburn voorverkoop begint 28 november
Rocknieuws Het Roadburn festival is elk jaar altijd erg snel uitverkocht (understatement of the year?), dus als je het zeker niet wilt missen moet je 28 november in je agenda noteren. Dan start namelijk de voorverkoop voor Roadburn; om 10 uur, om precies te zijn. Kaarten voor het festival, dat van 15 t/m 17 april 2010 gehouden wordt in 013 en het Midi Theater in Tilburg, kosten dit jaar 145 euro. Onlangs werd al bekend dat Enslaved de hoofdact op het festival is, dat Candlemass een speciale show zal geven, en dat Tom Gabriel Warrior (ex-Celtic Frost) de programmering van een dag mag samenstellen. Nu zijn er ook nog wat nieuwe bands aan de line-up toegevoegd, te weten Astra, Bong, Church Of Misery, Fatso Jetson, The Gates Of Slumber, Horisont, Kylesa, Øresund Space Collective en The Wounded Kings.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 30 oktober @ 13:01:23 GMT+1 (2279 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Nieuwe namen voor Neurotic Deathfest 2010
Rocknieuws Vorige maand werden de eerste namen voor Neurotic Deathfest 2010 bekend gemaakt, en inmiddels is de lijst alweer behoorlijk uitgebreid. Six Feet Under, Bolt Thrower, Beneath The Massacre, Kickback, Revocation, Origin en Insision komen op 30 april en 1 mei van volgend jaar ook naar de Tilburgse 013. Natuurlijk komen hier nog vele namen bij, die je de komende maanden te horen gaat krijgen.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 30 oktober @ 12:53:30 GMT+1 (1108 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Eerste namen voor Bang Your Head
RocknieuwsIn het Zuid-Duitse Balingen vindt elk jaar het bang Your Head festival plaats, en volgend jaar is dat niet anders. Op 16 en 17 juli is het weer zo ver, en de eerste bands zijn nu bevestigd. Doro, Jag Panzer, Enforcer en Loudness reizen af naar Balingen voor het festival.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Donderdag 15 oktober @ 15:11:16 GMT+1 (1096 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Nieuwe bevestigingen voor Rock Hard 2010
RocknieuwsVan 21 t/m 23 mei 2010 wordt in Gelsenkirchen weer het Rock Hard festival gehouden, en er zijn nu weer wat nieuwe namen bevestigd. Bloodbath, Sonata Arctica, Virgin Steele, Orphaned Land en Katatonia zullen te zien zijn op het podium in het Amphitheater in Gelsenkirchen, en eerder al waren ondermeer Kreator, Evile, Sabaton en The Devil's Blood hiervoor bevestigd.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Vrijdag 02 oktober @ 14:38:15 GMT+1 (1049 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Goatsnake op Roadburn 2010
RocknieuwsDe organisatie van Roadburn 2010 maakt bekend dat de doom-legend band Goatsnake in de originele bezetting gaat optreden op de openingsdag van het festival. Ook Comus, Moss, Brant Bjork & The Bros, Karma To Burn, Mouth of The Architect en Altar of Plagues zijn inmiddels bevestigd voor het vierdaagse festival in Tilburg. Roadburn vindt plaats van 15 tot en met 18 april in Tilburg. De kaartverkoop is nog niet gestart.

(Bron: new-frontiers.nl)
Geplaatst door Remco op Donderdag 01 oktober @ 20:56:52 GMT+1 (1077 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Arrow terug in 2010?
RocknieuwsOp de website van het Arrow Rock festival meldt de organisatie het volgende: "De kans is groot dat deze website snel weer leven ingeblazen wordt. Er wordt op de burelen namelijk flink gesproken en onderhandeld over het Arrow Rock Festival en ook wij hopen dat het festival volgend jaar gewoon weer onderdeel van de agenda is." De kans zit er dus dik in dat er in 2010 een nieuwe editie van het festival plaatsvindt. Wij houden je uiteraard op de hoogte!

(Bron: new-frontiers.nl)
Geplaatst door Remco op Donderdag 01 oktober @ 20:55:36 GMT+1 (1108 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Eerste namen Hellfest bekend
RocknieuwsHellfest heeft al enige jaren altijd een erg interessante line-up, en het lijkt er op dat die van 2010 ook weer de moeite waard gaat zijn. De eerste namen zijn inmiddels bevestigd, en daarbij zitten ondermeer Immortal, Arch enemy, Twisted Sister, Tankard, Bloodbath, Agnostic Front en Dark Funeral. Het nadeel is wel dat je naar Frankrijk moet, want Hellfest wordt volgend jaar van 18 t/m 20 juni gehouden in Clisson.

(Bron: metalfan.nl)
Geplaatst door Remco op Donderdag 01 oktober @ 20:52:36 GMT+1 (1086 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: The Kooks op Lowlands
Rocknieuws Terwijl de mysterieuze act in de Grolsch nog altijd de gemoederen bezighoudt (Them Crooked Vultures, Pearl Jam?) lijkt er nog een verrassingsoptreden in te zitten dit jaar. Het lijkt er namelijk op dat The Kooks dit jaar nog een keer in de Magneetbar komt spelen. De band vond het vorig jaar zo leuk dat ze dit jaar eigenlijk nog wel een keer willen. De agent van The Kooks zocht hierop contact met de organisatie van het festival met de de vraag of ze langs mochten komen. Dat was uiteraard geen probleem.

(Bron: new-frontiers.nl)
Geplaatst door Remco op Donderdag 20 augustus @ 23:40:44 GMT+1 (1116 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: Nieuw festival: Rock Royale
Rocknieuws Op 30 augustus is het alweer feest in Nijmegen. Rock Royale. Rock Royale is een nieuw festival, georganiseerd door de plaatselijke kroegen De Deut en De Opera, in samenwerking met Nijmegen Rock City.

Op het programma staan deze dertigste augustus onder meer Antilectual, Bandito, Lea, Mark & The Spies en Local Hero Go Back To The Zoo. Vanaf 14:00 op het Koningsplein in Nijmegen. En...het festival is gratis.

(Bron: www.rocknieuws.nl)
Geplaatst door siesja op Woensdag 29 juli @ 16:34:12 GMT+1 (1132 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Festivalnieuws: The Madd en Aux Raus presenteren nieuw album op Lowlands
Rocknieuws Zowel Aux Raus als The Madd presenteren hun nieuwe album op Lowlands. De albums zullen daar voor het eerst te koop zijn.

The Madd speelt op Lowlands samen met Dio. “Maar dan kunnen we gerust melden dat het nieuwe album uit is”, vertelt The Madd zanger Dave von Raven. Of de band met meer dan alleen een aankondiging gaat uitpakken, kan de Rotterdammer nog niet zeggen. “Daar denken we nog over na.”

Waar het debuut Ongeneeslijk Beat nog louter uit covers bestond, bestaat het gros op opvolger The Madd Are Pretty Quick uit eigen werk. Dave: “Na het eerste album hadden we zoiets van: we moeten ook zelf nummers kunnen schrijven. De drummer heeft een hoop geschreven. Al snel na Ongeneeslijk Beat is hij, zelfs een tijd in het geheim, begonnen met schrijven. Opeens kwam hij met materiaal bij ons aanzetten. Hij heeft me toen aangestoken en ben ik ook gaan schrijven. Het is best lastig, want met eigen nummers heb je helemaal niets. Sommige nummers kregen zelfs in de studio pas vorm gekregen. Maar we vinden dat het goed heeft uitgepakt.”

Ook Aux Raus weet nog niet of ze tijdens de presentatie van Brick Is In The Air, dat uitkomt op Top Notch en volgens de band volstaat met evergreens, iets speciaals zullen doen. Bastiaan Bosma: “Het Lowlands publiek zal compleet los gaan. Maar echt iets heel anders zullen we niet doen. Aux Raus staat voor simpelheid. Dan is het gek als je opeens met danseressen het podium opkomt.”

The Madd houdt naast Lowlands ook een albumpresentatie in Paradiso op 23 september en in Rotown op 26 september. Aux Raus houdt het nochtans bij Lowlands.

(Bron: new-frontiers.nl)
Geplaatst door siesja op Vrijdag 24 juli @ 15:49:40 GMT+1 (1133 maal gelezen)
(Meer lezen... | Score: 0)
Poll
Welke CD wil je op 26-03 in zijn geheel horen na 11 uur?

Alexisonfire - Alexisonfire
Machine Head - Burn My Eyes
Trivium - Ascendancy
The Haunted - The Dead EyeUitslagen
Peilingen

Stemmen 21
 
Wie is Online
Er zijn op dit moment, 22 gast(en) en 0 lid(leden) die online zijn.

U bent een gast. U kunt gratis een account aanvragen door hier te klikken
 
Login
Loginnaam

Wachtwoord

Security Code: Security Code
Type Security Code

Nog geen lid? U kunt een account aanvragen. Als geregistreerde gebruiker krijgt u voordelen zoals de Thema-manager, opmerkingsconfiguratie en kunt u opmerkingen plaatsen onder uw eigen naam.
 
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. Powered by PHP-Nuke.
Pagina Rendering: 0.12 Seconden

:: Charcoal2 phpbb2 style by zarron designs © :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com © ::